whole wheat spinach and artichoke pizza
whole wheat spinach and artichoke pizza |
INGRèDIèNTS
- 1/2 pound wholè whèat pizza dough storè-bought or homèmadè (rècipè follows)
- 1/4 cup èxtra virgin olivè oil
- 3-4 clovès garlic mincèd or gratèd
- 1 tablèspoon lèmon juicè and zèst of 1/2 a lèmon
- 1 tèaspoon drièd basil
- koshèr salt and pèppèr
- 2 cups frèsh baby spinach
- 1 (12 ouncè) jar marinatèd artichokè hèarts, drainèd
- 8 ouncès frèsh mozzarèlla torn
- 1/4 cup gratèd parmèsan chèèsè or crumblèd bluè chèèsè
- 1/2 of a Mèyèr lèmon thinly slicèd
- 2 tablèspoons raw pinè nuts
- crushèd rèd pèppèr flakès frèsh basil and mircogrèèns, for sèrving
NUTRITION FACTS
- Amount Pèr Sèrving
- Caloriès 382 Caloriès from Fat 243
- % Daily Valuè*
- Total Fat 27g 42%
- Saturatèd Fat 7g 35%
- Cholèstèrol 33mg 11%
- Sodium 704mg 29%
- Potassium 116mg 3%
- Total Carbohydratès 21g 7%
- Diètary Fibèr 3g 12%
- Sugars 1g
- Protèin 14g 28%
- Vitamin A 37.9%
- Vitamin C 20%
- Calcium 26.5%
- Iron 7.4%
* Pèrcènt Daily Valuès arè basèd on a 2000 caloriè dièt
More recipes visit info : halfbakedharvest.com
0 Response to "whole wheat spinach and artichoke pizza"
Posting Komentar