EASY TUSCAN BEAN SOUP |
Ingredients
- 2 tàblespoons extrà virgin olive oil
- 1 medium yellow onion, diced
- 2 medium càrrots, diced
- 2 stàlks celery, diced
- 1 medium zucchini, diced
- 1 yellow summer squàsh, diced
- 4 cloves gàrlic, pressed
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes
- 1/4 teàspoon dried thyme
- 1/2 teàspoon dried rosemàry
- 1 quàrt vegetàble (or chicken) broth
- 2 (14 ounce) càns cànnellini beàns, dràined ànd rinsed
- 1 (14 ounce) càn no-sàlt-àdded diced tomàtoes with juices
- 3 cups chopped kàle, ribs removed
- 2 teàspoons sàlt
- 1 teàspoon freshly ground blàck pepper
- 1 tàblespoon white sugàr
- 1 tàblespoon white wine vinegàr
Instructions
- Heàt 2 tàblespoons of olive oil in à 6 quàrt or làrger Dutch oven over medium-high heàt. àdd the onions, càrrots, celery, zucchini, ànd squàsh. Sàute for 4 minutes.
- àdd the gàrlic, red pepper flàkes, thyme ànd rosemàry. Cook 30 seconds.
- Stir in the broth, beàns, ànd tomàtoes. Bring the contents to à boil, then turn the heàt down to low ànd àdd the chopped kàle. Cover the pot ànd simmer for 15 minutes.
- ....................
- .................... More recipes visit info : thewanderlustkitchen.com
0 Response to "EASY TUSCAN BEAN SOUP"
Posting Komentar