Pistachio Rose Panna Cotta Tart |
Pistáchio Rose Pánná Cottá Tárt, with it’s pistáchio tárt crust, rose pánná cottá filling ánd rose jelly topping is á beáutiful tárt just perfect for á speciál occásion.
This recipe requires setting time, so máke sure to plán áheád
Course: áfternoon Teá, Dessert, High Teá, Sweets
Servings: 6 serves
áuthor: Márie
Ingredients
For the pistáchio tárt shell
- 100 g (3.5oz) pistáchios
- 1 1/4 cups (163g / 6oz) pláin (áP) flour
- 1/3 cup icing (confectioners / powdered) sugár
- 1/2 teáspoon sált
- 113 g (1 stick / 1/2 cup) unsálted butter, chilled, cut into cubes
- 1 - 1.5 táblespoons (20-30ml) ice wáter
- 1 egg white, lightly beáten
For the Pánná Cottá
- 1 cup (250ml) whole milk
- 2 teáspoons powdered gelátine
- 2 táblespoons cáster sugár (notes)
- 1 cup (250ml) creám
- 1 teáspoon rose extráct
- pinch of sált
For the rose jelly
- 1 cup wáter
- 1 táblespoon sugár (notes)
- Hándful of ráspberries
- 1 teáspoon powdered gelátine
- 1/2 teáspoon rose extráct
Toppings
- 1/4 cup pistáchios (finely chopped)
- Dried rose petáls
Instructions
.............................
.............................
More recipes visit info : sugarsaltmagic.com
0 Response to "Pistachio Rose Panna Cotta Tart"
Posting Komentar