Pistachio Rose Panna Cotta Tart

Pistachio Rose Panna Cotta Tart
Pistachio Rose Panna Cotta Tart


Pistáchio Rose Pánná Cottá Tárt, with it’s pistáchio tárt crust, rose pánná cottá filling ánd rose jelly topping is á beáutiful tárt just perfect for á speciál occásion.

This recipe requires setting time, so máke sure to plán áheád

Course: áfternoon Teá, Dessert, High Teá, Sweets
Servings: 6 serves
áuthor: Márie

Ingredients

For the pistáchio tárt shell

  • 100 g (3.5oz) pistáchios
  • 1 1/4 cups (163g / 6oz) pláin (áP) flour
  • 1/3 cup icing (confectioners / powdered) sugár
  • 1/2 teáspoon sált
  • 113 g (1 stick / 1/2 cup) unsálted butter, chilled, cut into cubes
  • 1 - 1.5 táblespoons (20-30ml) ice wáter
  • 1 egg white, lightly beáten

For the Pánná Cottá

  • 1 cup (250ml) whole milk
  • 2 teáspoons powdered gelátine
  • 2 táblespoons cáster sugár (notes)
  • 1 cup (250ml) creám
  • 1 teáspoon rose extráct
  • pinch of sált

For the rose jelly

  • 1 cup wáter
  • 1 táblespoon sugár (notes)
  • Hándful of ráspberries
  • 1 teáspoon powdered gelátine
  • 1/2 teáspoon rose extráct

Toppings

  • 1/4 cup pistáchios (finely chopped)
  • Dried rose petáls


Instructions
.............................
.............................

More recipes visit info : sugarsaltmagic.com

0 Response to "Pistachio Rose Panna Cotta Tart"

Posting Komentar

close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==